Rendezvényszervezés - Central Family

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Rendezvényszervezés

,,A tökéletes, és megismételhetetlen pillanatokért"


Amikor rendezvényszervezésről beszélünk, a legtöbben azt mondják, hogy ,,hát ez egyszerű!" - természetesen egy 10-20 fős családi eseményt tényleg nem nehéz lebonyolítani. Na de egy nagyobb létszámú rendezvényt? Ezek az események, - ismételve magamat -megismételhetetlenek. Ezért hát, tökéletesnek kell lennie minden apró részletnek.
Tegyük föl, hogy 200 embernek kell egy műsört és egy igazán lélegzetelállító rendezvényt megszervezni. Nagyon sokaknak a műsor összeállítása okozza a legnagyobb gondot, hiszen 200 embernek kell kielégíteni az igényeit. Ebben segítünk Önöknek! :-)
Nincs szükség aggodalomra!
Rendelkezésükre állunk műsorvezetővel, táncosokkal, zenekarokkal, bűvésszel és még nagyon sok mással ami felejthetetlen élményt ad. :-)

Örömmel segítünk bármilyen rendezvényen, legyen az falunap, városnap, születésnap, házassági évforduló, ballagás, fesztivál, bál stb.
Vállalunk rendezvényekre hidegtálakat, frissen sülteket, torákat amit csak a szem-, száj megkíván. Ezen kívül nagyobb rendezvényekre italszolgáltatással is rendelkezünk.

Figyelmükbe ajánlom a Szolgáltatók menüpontban a Cukrászat, Rendezvénytechnika, Dekoráció,Fotó-Videó,Menü és az Egyéb menüpontokat.

Szolgáltatóink nem csak kifejezetten esküvőket vállalnak, hanem bármilyen rendezvényen szívesen segítenek. Látható is az egyik halloweeni rendezvényünk (Lent, a jobb sarokban) . :-)

Megjegyzésként itt is megemlítem, hogy a szolgáltatásokat külön-külön is megtudják rendelni!


 
A tökéletes, és megismételhetetlen pillanatokért!
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz